Pregled promocija
Ovdje ćete naći aktualne promocije. Sudjelovanje u promociji zahtjeva registraciju.
Za sudjelovanje u promociji molimo kliknite na  "Registrirajte se".
Sakupljate i Vi bodove i uživajte u prednosti programa ext


 
1.  Akcija duplih bodova za: Bosch Filtere i metlice brisača
     Od 01. ožujka do 30. travnja 2023! 


    2.  Nova grupa proizvoda u eXtri!
     od 1. veljače u eXtra programu uvedena je nova grupa proizvoda Elementi sustava paljenja.
           Od sada bodove možete ostvariti na : Rezervnim dijelovima sustava paljenja, Indukcijski svitcima i kablovima za paljenje.3.  Odgođena Akcija! "Posjeti s nama Bosch tvornicu"
    
Poštovani partneri extra programa lojalnosti,

Nacionalni stožer objavljuje skupno izvješće na dnevnoj bazi o koronavirusu na području Hrvatske koje nas tjera na oprez, te možemo konstatirati da epidemija još uvijek traje.
Tvrtka Robert Bosch d.o.o. prati situaciju vezanu uz COVID-19. Slijedeći naputke Civilnog stožera, ministarstva zdrastva i epidemiološke službe, poduzimamo sve moguće mjere prevencije i zaštite kako bismo našim djelatnicima i suradnicima osigurali zaštitu zdravlja.
Situacija u regiji i susjednim zemljama prema zadnjem izvještaju epidemiološke službe također daje rezultate o porastu novozaraženih te o poduzimanju mjera sigurnosti.
Stoga smo u skladu sa razvojem situacija donijeli odluku o odgodi putovanja - posjeti najvećoj tvornici za sisteme brisača u Europi - Bosch tvornici u Pećincima (Srbija). Naše će se zajedničko putovanje održati u trenutku kada će situacija za sve nas biti sigurna.

Akcija traje i dalje do 31.08. kada ćemo informirati sretne dobitnike, buduće sudionike putovanja, a putovanje ćemo realizirati u 2023. godini
Vjerujemo da se slažete s nama u konstataciji da je sada izuzetno važno da budemo oprezni i odgovorni jedni prema drugima, te da se ne izlažemo nepotrebnom riziku.
Za sva vaša pitanja slobodno se obratite na info@extra-nagrade.hr

#ostanimoodgovorni

Napomena:
Tvrtka Robert Bosch d.o.o. prati situaciju vezanu uz COVID-19.
Slijedi naputke Civilnog stožera, ministarstva zdrastva i epidemiološke službe te u skladu sa istim planira navedene akcije.4. Od 1. lipnja u eXtra programu vjernosti uz uređaje: KTS 560 i KTS 590 pronađite i ostvarite bodove za ACS uređaje za servis klima!
 
Kako biste poslali i sačuvali vaš EAN kod, potrebno je od vašeg ovlaštenog veletrgovca zatražiti originalnu kartonsku ambalažu na kojoj se EAN kod nalazi, izrezati ga i poslati sa ostalim EAN kodovima Bosch proizvoda.


 


 

(Sudjelovanje u promociji zahtjeva registraciju. Za sudjelovanje u promociji molimo kliknite na  "Registrirajte se". Sakupljate i Vi bodove i uživajte u prednosti programa extra!)