Pregled promocija
Ovdje ćete naći aktualne promocije. Sudjelovanje u promociji zahtjeva registraciju.
Za sudjelovanje u promociji molimo kliknite na  "Registrirajte se".
Sakupljate i Vi bodove i uživajte u prednosti programa extra!


1.  Akcija! "Posjeti s nama Bosch tvornicu"
    
Poštovani članovi,
     Svi servisi koji u vremenskom periodu od 01.03. pa do 31.08.2020 ostvare na računu više od 8.000 bodova*, konkuriraju za putovanje koji obuhvaća
          posjet najvećoj tvornici za sisteme brisača u Europi - Bosch tvornici u Pećincima (Srbija).

*U akciji sudjeluju svi proizvodi programa extra osim Ispitne tehnike.
Broj
osoba/servisa koja se nagrađuju: pet (5) servisa/osoba (s najvećim brojem bodova iznad minimalne granice od 8000 bodova)
Kompletnu organizaciju i trošak organiziranog prijevoza, smještaja te obilaska tvornice snosi tvrtka Robert Bosch Hrvatska.
Za sva vaša pitanja slobodno se obratite na info@extra-nagrade.hr
Radi sudjelovanja u nagradnoj igri te dodjeli nagrada, Robert Bosch d.o.o. obrađuje vaše osobne podatke, što uključuje i dijeljenje osobnih podataka s pružateljima usluga prijevoza i smještaja. Više o obradi osobnih podataka možete saznati u Obavijesti o zaštiti podataka dostupnoj na https://www.extra-nagrade.hr/datasecuritypolicy”.

Napomena:
Tvrtka Robert Bosch d.o.o. prati situaciju vezanu uz COVID-19.
Slijedi naputke Civilnog stožera, ministarstva zdrastva i epidemiološke službe te u skladu sa istim planira navedene akcije.2. Robusni svestrani uređaji: KTS 560 i KTS 590 od 1. rujna u eXtra programu vjernosti*

Komunikacijski moduli KTS 560 i KTS 590 zasnovani su na najmodernijoj tehnologiji s integriranim  Ethernet sučeljem i optimalno su prilagođeni primjeni dijagnostičkog softvera ESI[tronic] 2.0 Online.
Za pojednostavljenje svakodnevnih poslova u autoservisu, ovi se uređaji mogu spojiti na svaki Windows PC na kojem je instaliran ESI[tronic] 2.0 Online softver.

Kako biste poslali i sačuvali vaš EAN kod, potrebno je od vašeg ovlaštenog veletrgovca zatražiti originalnu kartonsku ambalažu na kojoj se EAN kod nalazi, izrezati ga i poslati sa ostalim EAN kodovima Bosch proizvoda.
*do opoziva

Područje primjene:

 • Komunikacija vozila prekoCAN, K-Line, DoIP ili PassThru
 • Mjerenje napona, otpora ili struje na senzorima i izvršnim članovima
 • Analiza napona i strujnih profila

Pregled prednosti:

 • Podrška za sve aktualne i buduće tehnologije zasnovane na Ethernetu, u paralelnom radu nekoliko BUS sustava
 • Daljnji razvoj PassThru sučelja za programiranje elektroničkih upravljačkih uređaja na portalima proizvođača vozila, u skladu s Euro 5/6
 • Kompatibilni sa svim Windows PC na kojima je instaliran i licenciran Bosch dijagnostički softver ESI[tronic] 2.0 Online
 • Mobilan i stabilan rad zahvaljujući moćnom Bluetooth sučelju
 • Za dijagnostiku, do tri CAN i K-Line sučelja mogu se koristiti paralelno
 • Integrirana mjerna tehnika s univerzalnim instrumentom (KTS 560) ili 2-kanalnim univerzalnim instrumentom i osciloskopom (KTS 590) omogućava proširenje funkcije pronalaženja i otklanjanja smetnji u radu
 • Čvrsta i robusna konstrukcija uređaja za dugotrajnu primjenu u stvarnim radnim uvjetima autoservisa
 
 • 3.  Novo! Bosch akumulatori S-linije u extra programu lojalnosti - pokreće nas POVJERENJE
       od listopada 2019.

  Nastavite skupljati dodatne bodove - od listopada u extra programu Bosch akumulatori S - linije!
 
 • Pošaljite EAN kod akumulatora S-linije (S3, S4 i S5 akumulatori) i ostvarite nagradne bodove,
 • EAN kod akumulatora naći ćete na poleđini akumulatora u knjižici sa sigurnosnim uputama, izrežite, te knjižicu vratite natrag u đepić na akumulatoru, EAN kod pošaljite zajedno sa ostalim kodovima preporučeno poštom na našu adresu.
 


 


4. Promocija duplih bodova na pogonsko remenje i kočione sustave!


  


5. Želite li atraktivnu Bosch polo majicu?

U periodu od 1. veljače pa do 31. svibnja 2020. poklanjamo atraktivnu eXtra polo majicu / eXtra T-shirt, za poslanih 1.000 bodova u tom periodu!
Dočekajte proljeće u eXtra outfit-u !(Sudjelovanje u promociji zahtjeva registraciju. Za sudjelovanje u promociji molimo kliknite na  "Registrirajte se". Sakupljate i Vi bodove i uživajte u prednosti programa extra!)


6. od 01.lipnja pa do 31. kolovoza ostvarite duple bodobe na: kočionim sustavima,      filterima, metlicama brisača te novim i BX starterima i alternatorima !


 
  
Kontakt.
X