Kako sudjelovati u programu extra?


Ovdje saznajte kako program extra funkcionira i koje koristi od njega može imati vaša radionica. Nagradit ćemo vašu vjernost -  kupnjom Bosch proizvoda uključenih u extra program za motorna vozila kod vašeg veletrgovca sakupljate vrijedne dodatne bodove, koji se zatim mogu zamijeniti za atraktivne nagrade! Sve radionice mogu besplatno sudjelovati!
 

Registrirajte se


Možete se brzo i jednostavno registrirati u program vjernosti extra pod „Registrirajte se”. Postupak se sastoji od 3-4 jednostavna koraka. Jednom kad ste se registrirali, primit ćete poveznicu za aktivaciju članskog računa za program extra.
 

Registracija


Kupujte i skupljajte bodove


Bodove možete početi sakupljati odmah. Izrežite EAN kodove extra proizvoda koji sudjeluju u programu. EAN kodove možete pronaći na ambalaži proizvoda. Sakupljene kodove šaljite zajedno s "obrascem"  na adresu:

Robert Bosch d.o.o
odjel Autoopreme/extra
Ulica kneza Branimira 22
10040 Zagreb-Dubrava
 

Vaši extra bodovi evidentiraju se tijekom cijele godine. Možete ih odmah zamjeniti za poklone ili nastaviti skupljati bodove kako bi ste kasnije mogli izabrati poklon veće vrijednosti. Proizvodi koji vam donose bodove navedeni su pod "Proizvodi programa extra"


Odaberite nagrade


Dakle, sakupljali ste bodove i sad želite zatražiti atraktivnu nagradu? Možete to učiniti brzo i jednostavno pod "Katalog nagrada". Sigurni smo da ćete pronaći nešto što vam se sviđa u širokom izboru koji obuhvaća više od 50 različitih nagrada u kategorijama „Wellness i ljepota”, „Alati”, „Kuhanje i blagovanje”, „Tehnologija i multimedija”, „Slobodno vrijeme i sport” i dr.! Jednom kad odaberete nagradu, prikazat će se vrijednost u bodovima. Kad popunite svoju narudžbu poslat ćemo vam odabranu nagradu u roku od 30 radnih dana na adresu za isporuku koju ste unijeli. Troškove dostave poklona snosi Bosch.